• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Themabijeenkomst Uitvaart en Erfrecht in Brunssum

 

 • feb
  28
  2019
  Locatie:
  Zorgcentrum Schuttershof
  Tijd:
  Van 19:00 - 20:30 uur
  Adres:
  Kochstraat 10, 6442 BE Brunssum
  Contactpersoon:
  Roger Dautzenberg,
  Telefoonnummer:
  06 51 06 25 82
 • Nabestaanden moeten in het eerste regelgesprek veel belangrijke beslissingen nemen rondom uitvaart met als belangrijkste uitgangspunt; de wensen van de overledene. Maar wat als die wensen niet bekend zijn?

  Themabijeenkomst Uitvaart & Erfrecht

  Dagelijks komen onze uitvaartverzorgers en nabestaandenconsulenten allerlei situaties tegen waarbij zaken goed, of juist niet goed geregeld zijn. Uit onze ervaring blijkt hoe belangrijker het is om nu al na te denken over later. En daar helpen we bij. Bijvoorbeeld door het organiseren van de themabijeenkomst Uitvaart & Erfrecht. Deze bijeenkomsten zijn gratis en voor iedereen toegankelijk. Dus ook als u niet verzekerd bent bij DELA.

  Antwoord op uw vragen

  Tijdens de themabijeenkomst hoort u wat er allemaal mogelijk is bij een uitvaart. Een notaris geeft antwoord op veelgestelde vragen die met erfrecht te maken hebben, zoals: ‘wie zijn mijn erfgenamen?’, ‘hoe bespaar ik erfbelasting?’ en ‘wie regelt straks de uitvaart?’ U kunt natuurlijk ook de vragen stellen waar u graag een antwoord op wilt. Bovendien kunt u tijdens de bijeenkomst kosteloos uw testament en/of uitvaartverzekeringspolis laten controleren door de aanwezige deskundigen. Het geeft rust te weten dat alles goed geregeld is, of u ontdekt juist dat er nog wat geregeld moet worden.

  Themabijeenkomst Uitvaart en Erfrecht

  Tijdstip Hoeveel personen?*
  Themabijeenkomst Uitvaart en Erfrecht in Brunssum - 19:00 - 20:30

  Mijn gegevens

  Geslacht*
  Voornaam*
  Tussenvoegsels
  Achternaam*
  Geboortedatum*
  Woont u in het buitenland? Vink het vakje aan om een adres in het buitenland op te kunnen geven.
  Postcode*
  Huisnummer*
  Toevoeging
  Straat*
  Woonplaats*
  Land*
  Telefoonnummer
  E-mailadres*
  DELA gaat zorgvuldig met uw persoonsgegevens om. Informatie over het gebruik van uw persoonsgegevens leest u in het privacy statement.