• Overlijden melden 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Themabijeenkomst Uitvaart en Erfrecht Nijmegen

Nabestaanden moeten in het eerste regelgesprek veel belangrijke beslissingen nemen rondom uitvaart met als belangrijkste uitgangspunt; de wensen van de overledene. Maar wat als die wensen niet bekend zijn?
 
Themabijeenkomst Uitvaart & Erfrecht
Dagelijks komen onze uitvaartverzorgers en nabestaandenconsulenten allerlei situaties tegen waarbij zaken goed, of juist niet goed geregeld zijn. Uit onze ervaring blijkt hoe belangrijker het is om nu al na te denken over later. En daar helpen we bij. Bijvoorbeeld door het organiseren van de themabijeenkomst Uitvaart & Erfrecht. Deze bijeenkomsten zijn gratis en voor iedereen toegankelijk. Dus ook als u niet verzekerd bent bij DELA.
 
Antwoord op uw vragen
Tijdens de themabijeenkomst hoort u wat er allemaal mogelijk is bij een uitvaart. Een notaris geeft antwoord op veelgestelde vragen die met erfrecht te maken hebben, zoals: ‘wie zijn mijn erfgenamen?’, ‘hoe bespaar ik erfbelasting?’ en ‘wie regelt straks de uitvaart?’ U kunt natuurlijk ook de vragen stellen waar u graag een antwoord op wilt. Bovendien kunt u tijdens de bijeenkomst kosteloos uw testament en/of uitvaartverzekeringspolis laten controleren door de aanwezige deskundigen. Het geeft rust te weten dat alles goed geregeld is, of u ontdekt juist dat er nog wat geregeld moet worden.


 • sep
  25
  2017
  Locatie:
  Crematorium Waalstede Nijmegen
  Tijd:
  Van 19.30 - 21.30 uur
  Contactpersoon:
  Roger Dautzenberg
  Telefoonnummer:
  06 51 06 25 82
 • Uw naasten hoeven later niet alles zelf uit te zoeken als u nu alvast nadenkt over de mogelijkheden rondom een afscheid en erven en schenken. Onze uitvaartverzorgers en Waalstroom Notarissen en Adviseurs, lichten de mogelijkheden toe.

  U kunt zich tot 7 dagen voor de bijeenkomst aanmelden bij de evenementencoördinator via  rdautzenberg@dela.org