• Overlijden melden 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Kalender van het goededoelenfonds

Het DELA goededoelenfonds organiseert en levert een bijdrage aan een aantal activiteiten. Bekijk de kalender met activiteiten in 2018.

Chat met onze medewerkers

 • Breng je stem uit voor de Gouden Venus van Milo 2018
  Tot en met 9 september kun je stemmen op jouw favoriet voor de Gouden Venus van Milo 2018. Het DELA goededoelenfonds organiseert deze verkiezing voor het derde jaar op rij. De onderscheiding is bedoeld voor de meest inspirerende Nederlander met een beperking die iets goeds doet voor de Nederlandse samenleving. Voor de winnaar van de verkiezing is een prijs van € 10.000 beschikbaar om in te zetten voor zijn of haar goede doel. Je kunt je keuze maken uit een lijst van bijna 100 mensen met een beperking via www.goudenvenusvanmilo.nl. Wie weet wint jouw kandidaat de Gouden, Zilveren of Bronzen Venus van Milo, die we op 23 september uit zullen reiken. Wil je meer informatie of heb je vragen over de Gouden Venus van Milo, stuur dan een mailtje naar goudenvenusvanmilo@dela.org.

 • Uitreiking Gouden Venus van Milo 23 september 2018
  Op zondag 23 september zal de uitreiking van de Gouden Venus van Milo 2018 plaatsvinden. We zullen hierover snel meer informatie bekendmaken. Meer weten over de Gouden Venus van Milo? Kijk op www.goudenvenusvanmilo.nl.
 • Uitreiking Gouden Venus van Milo 2017
  Op zaterdag 30 september reikten Edzo Doeve en Marc de Hond de Gouden Venus van Milo 2017 uit aan Birsen Başar. Uit 100 genomineerden is zij gekozen tot de meest inspirerende persoon met een beperking, die veel betekent voor de maatschappij. De tweede prijs ging naar Rienk Rozema, de derde naar Anita Korff de Gidts-Balvers. Meer weten over de Gouden Venus van Milo? Kijk op www.goudenvenusvanmilo.nl. Bekijk het filmpje van de uitreiking in 2017:

 • Glow Eindhoven 10-17 november
  Het lichtfestival Glow vindt jaarlijks in Eindhoven plaats, dit jaar van 10 tot en met 17 november. Het evenement combineert licht, geluid, kleuren, beweging en high tech. Dit jaar zullen we, net als voorgaande jaren, op twee doordeweekse avonden gasten van De Zonnebloem in rolstoelen langs de verschillende lichtornamenten leiden. Dat doen we samen met mensen met een verstandelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel. Meer weten over Glow? Kijk op www.gloweindhoven.nl/nl.

 • Kerstactie 10-18 december
  Ook dit jaar vragen we weer om cadeaus onder de kerstbomen op het hoofdkantoor van coöperatie DELA in Eindhoven neer te leggen. Deze cadeaus zijn bestemd voor kinderen uit gezinnen die afhankelijk zijn van de voedselbank. De cadeaus zullen, samen met medewerkers van DELA, worden ingepakt door mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel.


Deelnemen aan activiteiten?
Heeft u interesse om deel te nemen. info@delafonds.nl aan bovenstaande activiteiten? Neem dan contact op met Brigit Vonk of Henrieke van Dooren via

 • 040 260 16 01 Neem voor meer informatie contact op met Brigit Vonk of Henrieke van Dooren
 • 040 260 16 01 Neem voor meer informatie contact op met Brigit Vonk of Henrieke van Dooren