• Overlijden melden 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Kalender van het goededoelenfonds

Het DELA goededoelenfonds organiseert en levert een bijdrage aan een aantal activiteiten. Bekijk de kalender met activiteiten in 2018.

Chat met onze medewerkers

 • Uitreiking Gouden Venus van Milo 2018
  Op zondag 23 september reikten Edzo Doeve en Marc de Hond de Gouden Venus van Milo 2018 uit aan Imke Emons. Uit 100 genomineerden is zij gekozen tot de meest inspirerende persoon met een beperking, die veel betekent voor de maatschappij. De tweede prijs ging naar Ellen de Boer, de derde naar Else Klomps. Meer weten over de Gouden Venus van Milo? Kijk op www.goudenvenusvanmilo.nl. Bekijk het filmpje van de uitreiking in 2018:

 • Glow Eindhoven 10-17 november
  Het lichtfestival Glow vindt jaarlijks in Eindhoven plaats, dit jaar van 10 tot en met 17 november. Het evenement combineert licht, geluid, kleuren, beweging en high tech. Dit jaar zullen medewerkers van Coöperatie DELA, net als voorgaande jaren, op maandag 12 en dinsdag 13 november gasten van De Zonnebloem in rolstoelen langs de verschillende lichtornamenten leiden. Dat doen ze samen met mensen met een verstandelijke beperking of niet-aangeboren hersenletsel. Meer weten over Glow? Kijk op www.gloweindhoven.nl/nl.

 • Kerstactie 10-18 december
  Ook dit jaar vragen we weer om cadeaus onder de kerstbomen op het hoofdkantoor van coöperatie DELA in Eindhoven neer te leggen. Deze cadeaus zijn bestemd voor kinderen uit gezinnen die afhankelijk zijn van de voedselbank. De cadeaus zullen, samen met medewerkers van DELA, worden ingepakt door mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel.


Deelnemen aan activiteiten?
Heeft u interesse om deel te nemen. info@delafonds.nl aan bovenstaande activiteiten? Neem dan contact op met Brigit Vonk of Henrieke van Dooren via

 • 040 260 16 01 Neem voor meer informatie contact op met Brigit Vonk of Henrieke van Dooren
 • 040 260 16 01 Neem voor meer informatie contact op met Brigit Vonk of Henrieke van Dooren