• Overlijden melden 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Kalender van het goededoelenfonds

Het DELA goededoelenfonds organiseert en levert een bijdrage aan een aantal activiteiten. Bekijk de kalender met activiteiten in 2017.

Chat met onze medewerkers

 • Goededoelenfondspitch

  Heb jij een beperking en doe je vrijwilligerswerk of heb je een goed idee voor een vrijwilligersproject? Doe dan mee aan de DELA goededoelenfondspitch
  • Wat kun je winnen? Een bedrag van maximaal €1000,-! En dan praten we niet over één winnaar.... Een vakjury gaat zich namelijk buigen over de inzendingen en kent de bedragen toe aan de gewonnen pitches.
  • Maar dat is nog niet alles. Binnen 24 uur staat je inzending op de actie-pagina. Je kunt vervolgens je vrienden, kennissen, familie en collega’s vragen om op je te stemmen. En diegene die in de nacht van 30 november op 1 december klokslag middernacht de meeste stemmen heeft, wint automatisch het bedrag van €1000,- voor zijn of haar project!
  • Bekijk de film en klik dan op de volgende link: www.goededoelenfondspitch.nl! Je kunt je pitch insturen tot en met 24 november. Daarbij geven wij jouw vrienden tot en met donderdag 30 november de tijd om te stemmen! Veel succes!

  • Uitreiking Gouden Venus van Milo 30 september 2017
   Op zaterdag 30 september reikten Edzo Doeve en Marc de Hond de Gouden Venus van Milo 2017 uit aan Birsen Başar. Uit 100 genomineerden is zij gekozen tot de meest inspirerende persoon met een beperking, die veel betekent voor de maatschappij. De tweede prijs ging naar Rienk Rozema, de derde naar Anita Korff de Gidts-Balvers. Meer weten over de Gouden Venus van Milo? Kijk op www.goudenvenusvanmilo.nl. Bekijk het filmpje van de uitreiking in 2017:

   • Kerstactie 11 tot en met 20 december 2017
    Ook dit jaar vragen we weer om cadeaus onder de kerstbomen op het hoofdkantoor van coöperatie DELA in Eindhoven neer te leggen. Deze cadeaus zijn bestemd voor kinderen uit gezinnen die afhankelijk zijn van de voedselbank. De cadeaus zullen worden ingepakt door mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel.

   Deelnemen aan activiteiten?
   Heeft u interesse om deel te nemen aan bovenstaande activiteiten? Neem dan contact op met Mia van Eijl via info@delafonds.nl.

 • 040 260 16 01 Neem voor meer informatie contact op met Brigit Vonk, Henrieke van Dooren of Mia van Eijl
 • 040 260 16 01 Neem voor meer informatie contact op met Brigit Vonk, Henrieke van Dooren of Mia van Eijl