• Overlijden melden 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Kalender van het goededoelenfonds

Het DELA goededoelenfonds organiseert en levert een bijdrage aan een aantal activiteiten. Bekijk de kalender met activiteiten in 2017.

Chat met onze medewerkers

 • Goededoelenfondspitch november 2017
  Heb jij een beperking en doe je vrijwilligerswerk? Laat je project dan door een deskundige jury beoordelen en ontvang een bedrag van maximaal € 1000. In 2017 heb je een nieuwe kans.
 • DoegoedWeek 12 tot en met 15 juni 2017
  Tijdens de DELA Doegoedweek (12-15 juni) organiseren we goededoelenactiviteiten. We starten op maandag 12 juni met de ProkkelSterrenslag in Utrecht, een zeskamp samen met mensen met een verstandelijke beperking. Op dinsdag 13 juni steken we samen met mensen met een verstandelijke beperking de handen uit de mouwen voor het goede doel en op woensdag 14 juni bepalen we samen met mensen met een fysieke beperking hoe toegankelijk verschillende locaties en gebouwen zijn. Op donderdag spelen we het Steekje Los-spel waarmee we ervaringen uitwisselen met mensen met een psychische beperking. Doe jij ook mee? Stuur dan een e-mail.
 • ProkkelSterrenslag 12 juni 2017
  Op 12 juni 2017 is de ProkkelSterrenslag, waarin teams van mensen met en zonder verstandelijke beperking het tegen elkaar opnemen tijdens een sportieve zeskamp. Help je mee? Stuur dan een e-mail. Bekijk het filmpje van 2016:

 • Uitreiking Gouden Venus van Milo 30 september 2017
  Het DELA goededoelenfonds reikte in 2016 voor het eerst een award uit voor de meest inspirerende Nederlander met een beperking. Deze award reiken we jaarlijks uit. Wie gaat er dit jaar naar huis met de Gouden Venus van Milo? Vanaf 18 april kun je je nominatie doorgeven via www.goudenvenusvanmilo.nl. Bekijk het filmpje van de uitreiking in 2016 en het introductiefilmpje van 2017:

 • Glow Eindhoven 11 tot en met 18 november 2017
  Het lichtfestival Glow vindt jaarlijks in Eindhoven plaats, dit jaar van 11 tot en met 18 november. Het evenement combineert licht, geluid, kleuren, beweging en high tech. Dit jaar zullen we net als voorgaande jaren samen met mensen met een beperking gasten van De Zonnebloem in rolstoelen langs de verschillende lichtornamenten leiden. Lees meer...
 • Kerstactie 11 tot en met 20 december 2017
  Ook dit jaar vragen we weer om cadeaus onder de kerstbomen op het hoofdkantoor van coöperatie DELA in Eindhoven neer te leggen. Deze cadeaus zijn bestemd voor kinderen uit gezinnen die afhankelijk zijn van de voedselbank. De cadeaus zullen worden ingepakt door mensen met een verstandelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel.

Deelnemen aan activiteiten?
Heeft u interesse om deel te nemen aan bovenstaande activiteiten? Neem dan contact op met Hanneke de Jonge of Mia van Eijl via info@delafonds.nl.