DELA logo
  • Overlijden melden 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

DELA goededoelenfonds

Ons fonds heeft als slogan ‘met elkaar voor een ander’. Dat is niet voor niets. Door samen iets goeds te doen voor een ander geven we het leven meer betekenis. Om dat mogelijk te maken, heeft coöperatie DELA in 2007 het DELA goededoelenfonds opgericht. Bij het fonds kan iedereen in Nederland projecten indienen die aansluiten bij het thema van het fonds: ‘Onbeperkt!’. Leden en medewerkers kunnen ook deelnemen aan activiteiten die het fonds organiseert.

Onbeperkt!

Heb je een beperking of ken je iemand met een beperking die vrijwilligerswerk doet? Doe dan een aanvraag bij het DELA goededoelenfonds!

Het DELA goededoelenfonds nodigt mensen met een beperking uit om als vrijwilliger iets goeds te doen voor een ander. Veel mensen met een beperking ontvangen hulp. Het DELA goededoelenfonds draait dat om, zodat mensen met een beperking anderen kunnen verrassen met hun kwaliteiten en talenten. Iedereen wil van betekenis zijn. We willen dat iedereen ervaart dat hij of zij meedoet en ertoe doet. Want we zijn niet gelijk, maar we zijn wel gelijkwaardig.

Wie nomineer jij voor de Gouden Venus van Milo 2017?
Ben of ken jij iemand met een beperking die anderen inspireert? Nomineer deze persoon dan voor de verkiezing van de Gouden Venus van Milo 2017. Kijk in de kalender voor meer informatie.

Aanvraag indienen

Iedereen in Nederland kan een aanvraag indienen. U kunt alleen een aanvraag indienen via deze website.

Lees meer

Voorbeeldprojecten

Voorbeelden van projecten die passen bij het thema Onbeperkt!

Lees meer

Facebook

Volg het DELA goededoelenfonds op Facebook om op de hoogte te blijven van activiteiten.

Lees meer

Chat met onze medewerkers