• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Met elkaar, voor een ander – Stichting Brabantse Hart in Aktie

Stichting Brabantse Hart in Aktie. Bekijk het filmpje en lees het verhaal.

Chat met onze medewerkers

Onlangs ontving coöperatie DELA de vier miljoenste verzekerde. Daar zijn wij trots op en dankbaar voor. Het feit dat DELA zo veel verzekerden telt, in Nederland en het buitenland, is een verdienste van alle mensen die al zo lang bij ons verzekerd zijn én alle nieuwkomers. Vele kleintjes maken samen sterk. Daardoor kunnen wij met vier miljoen mensen er zijn voor elkaar, elkaars lasten dragen en betekenis geven aan het leven.

 

Om deze mijlpaal samen te vieren gingen wij op zoek naar families die dit ook uitdragen en zich samen inzetten voor een goed doel. In ons ledenmagazine Kroniek plaatsten we een oproep waarin we vroegen wie zo’n familie kent en wat hun verhaal is. Uit alle mooie inzendingen hebben we vier families gekozen. Zij zijn door het DELA Fonds (verdiend) in het zonnetje gezet.

Stichting Brabantse Hart in Aktie

Hetty gaf haar nichtje, Samantha van Daal, op. Samen met haar gezin en familie zet Samantha zich met haar stichting Brabantse Hart in Aktie in voor mensen die net buiten de hulp van de voedselbank vallen. In ’s-Hertogenbosch runt Samantha een winkel waar mensen goede spullen en kleding naar toe kunnen brengen, waarmee anderen geholpen worden. Bij noodsituaties staan Samantha en haar familie klaar om te voorzien in eerste levensbehoeftes. De familie doet dit werk geheel belangeloos en steekt er veel tijd en energie in. Met elkaar, voor een ander.