• Klantenservice 040 260 16 36 Ma t/m vrij van 8.00 tot 20.00 uur.
  • Intermediair

Mensen ontzorgen belangrijkste reden samenwerking bijBouwe en DELA

Hypotheekverstrekker bijBouwe en verzekeraar coöperatie DELA zijn een samenwerkingsverband aangegaan. bijBouwe gaat op de website een eenvoudige route naar de overlijdensrisicoverzekeringen (orv) van DELA aanbieden.

bijBouwe zocht een goede samenwerkingspartner om consumenten vanuit hun eigen website een orv aan te bieden. Na een vergelijking van een aantal aanbieders, kwam DELA als beste uit de bus voor bijBouwe. In DELA vond bijBouwe een gelijkgestemde in de manier waarop de klant als vertrekpunt wordt genomen, en het maken van goed geïnformeerde, bewuste keuzes wordt gestimuleerd. Uiteindelijk gaf de manier waarop DELA haar klanten ontzorgt de doorslag. DELA biedt namelijk al haar verzekerden kosteloos aanvullende dienstverlening, zoals nabestaandenzorg en advies over (levens)testament, voogdij, een schenking, trouwen/samenwonen en mantelzorg. Voor consumenten die via bijBouwe bij DELA terecht komen blijft DELA het aanspreekpunt. 

Samen ontzorgen

Angelique Antonis, directeur Intermediair bij DELA is blij met de samenwerking. "Het is bijzonder dat een hypotheekverstrekker en verzekeraar hierin samenwerken, dat komt niet veel voor. We vinden elkaar in het samen ontzorgen van consumenten. Zeker als je te maken krijgt met een overlijden, dan wil je geholpen worden. Dat bieden we allebei." Bouwe Kuik, CEO bijBouwe, over de samenwerking met DELA: "Met bijBouwe zijn we continu op zoek naar het ontzorgen van onze klanten gedurende de klantreis. In DELA hebben we een sympathieke partij gevonden die goed aansluit bij deze wens en onze visie op een uitstekende klantbeleving."

Over bijBouwe

bijBouwe is in 2015 gelanceerd als de eerste volledig online hypotheekverstrekker van Nederland. Zij maken het voor consumenten mogelijk om buiten de bank om een hypotheek af te sluiten. Dat scheelt een hoop tijd, geld en gedoe. bijBouwe is een merk van Dynamic Credit, in 2003 opgericht als vermogensbeheerder en -adviseur, later ook als hypotheekverstrekker. Op dit moment beheert Dynamic Credit een gecommitteerd vermogen van meer dan 9 miljard euro voor beleggers. Sinds maart 2019 kunnen consumenten met verhuurplannen bij Dynamic Credit terecht voor de Dynamic Verhuurhypotheek. DELA en Dynamic gaan een informatievoorziening opzetten over een ORV voor huurders, een op dit moment onderbelichte markt. In dit kwartaal wordt dat al zichtbaar via blogs over dit onderwerp.

Over coöperatie DELA

DELA is een coöperatieve onderneming die zich richt op de continuïteit van het leven. Het is de ambitie dat klanten de toekomst zo zorgeloos mogelijk tegemoet kunnen zien. Door middel van brede financiële en praktische dienstverlening worden leden met raad en daad bijgestaan. Vanuit de oorsprong in uitvaartverzekeringen en uitvaartverzorging wordt verder gebouwd aan een steeds bredere dienstverlening, bijvoorbeeld via verschillende verzekeringen.