• Klantenservice 040 260 16 36 Ma t/m vrij van 8.00 tot 20.00 uur.
  • Intermediair

Nieuws: Onze website is vernieuwd

Zoals je misschien al is opgevallen, hebben wij onze site aangepast. Dit is een eerste stap in de vernieuwing van ons DELAnet om beter aan de wensen van jou als adviseur te voldoen.

Productinformatie is verhuisd

De relevante productinformatie van onze drie producten en de module ‘Bereken snel de premie’ hebben wij van DELAnet naar deze pagina verplaatst. Hierdoor heb je nu snel, overzichtelijk en per product alle informatie bij de hand.

De informatie is vanaf 1 juli 2020 dus niet meer beschikbaar op DELAnet, ook is vanaf dan de oude link naar DELAnet niet meer beschikbaar. Ben je op zoek naar een specifiek document? Deze hebben wij per product overzichtelijk ingedeeld. Daarnaast hebben we de website ook een nieuwe look gegeven en kun je makkelijker de weg vinden op de verschillende pagina’s.

Wat blijft in DELAnet?

In DELAnet maak je wél nog steeds je offertes en doe je de aanvragen en mutaties. Ook heb je in DELAnet nog steeds inzage in de polissen en de mogelijkheid tot het maken van selecties.

Wij zijn blij met deze stap en hopen jou met deze aanpassingen beter te kunnen ondersteunen in jouw dagelijkse werkzaamheden.

Heb je vragen of opmerkingen over onze nieuwe website? Wij horen het graag. Neem gerust contact op met jouw accountmanager of stel je vragen aan onze collega’s van relatiebeheer, telefoonnummer 040 260 14 44 of relatiebeheer@dela.org.