• Klantenservice 040 260 16 36 Ma t/m vrij van 8.00 tot 20.00 uur.
  • Intermediair

Levensvraag: Welke dromen wil je nog waarmaken en waarom?

Het leven is inderdaad kort en laat zich niet plannen. In mijn directe omgeving zijn er veel jonge mensen geconfronteerd met een ziekte en een aantal ook met fatale afloop. Ik realiseer mij dan ook als geen ander dat geluk verscholen zit in kleine dingen en dat je van elke dag moet genieten.

Maar ook dat je dingen niet moet uitstellen. Daarom pak ik kansen graag met beide handen aan en ga ik uitdagingen niet uit de weg.

Toen DELA mij vroeg dit stukje te schrijven, heb ik een week nagedacht over wat ik in ieder geval nog wil doen in mijn leven. Oftewel, wat is mijn top 3 bucketlist? Ik kan je vertellen, dat bleek nog niet mee te vallen. Maar hierbij het resultaat.

Op de derde plaats: meedoen aan een wipe-out. Het lijkt me echt fantastisch om hier aan mee te doen. Als kind wilde ik altijd al meedoen aan de mega-blubber-powerrace van Telekids, dus dit lijkt mij een mooie vervanging.

Op de tweede plaats: een lange tijd, in ieder geval 6 maanden, de wereld in trekken zonder auto en zonder plan. Gewoon kijken waar het lot mij brengt en genieten van wat er gebeurt.

Op de eerste plaats (blijft staan): tevreden zijn met wat je hebt en zoveel mogelijk liefde geven aan mijn dierbaren. Dit heeft mij tot nog toe veel geluk gebracht en hopelijk mag ik daar nog heel lang van genieten.

Mirella van Rutten
Mirella van Rutten Financieel Advies