• Klantenservice 040 260 16 36 Ma t/m vrij van 8.00 tot 20.00 uur.
  • Intermediair

Levensvraag: Voor welke ultieme vakantie zou je geld opzij willen zetten en waarom?

Wij gaan nooit 2 x naar dezelfde bestemming of deel van hetzelfde land toe. De wereld is redelijk groot en daarom genoeg te bereizen, wat we inmiddels al wel flink hebben gedaan. Maar voor 1 land maken we graag een uitzondering: Nieuw Zeeland. Wat een geweldig mooi land is dat!

Ik ben daar al eens eerder geweest in 2003. Dat was toen met een groepsreis. Dan wordt alles geregeld en dat is lekker makkelijk reizen. Maar je bent ook gebonden aan de route die al door iemand anders is bepaald.

Mijn vriendin is er nog nooit geweest en zij wil de mooie verhalen die ik er over vertel wel eens zelf gaan checken. Dan gaan we uiteraard op de bekende backpack-manier het land door. Auto huren of een camper en lekker zien waar we terechtkomen.
Er is daar zo veel te zien en alle mooie dingen uit de hele wereld zijn daar; de fjorden die je ook in Scandinavië ziet, gletsjers, bossen, bergen, stranden, vulkanische gebieden, etc.

Onze lijst met landen die we willen bezoeken is nog redelijk groot, maar dit land staat toch wel heel hoog genoteerd. Het is wel even een tijdje in het vliegtuig vertoeven, maar het is meer dan de moeite waarde!

Op naar de kiwi’s dus.

Met vriendelijke groet,

Alwin Aaldering
Hansen Aaldering Financieel Advies