• Klantenservice 040 260 16 36 Ma t/m vrij van 8.00 tot 20.00 uur.
  • Intermediair

Nieuws: hoe u conflicten kunt voorkomen

Door de redactie - Tussen alle mooie Olympische sportbeelden van de afgelopen weken, zag onze accountmanager Chris Fluri een interessante uitzending op tv. Het ging over verstoorde familierelaties die ontstaan bij het verdelen van een erfenis. Iets waar uw klant ook mee te maken kan krijgen of beter, dit natuurlijk het liefst wilt voorkomen.

Conflicten over verdelen erfenis

Het verdelen van de erfenis blijkt een groeiende bron van conflicten. In bijna 1 op de 3 gevallen ontstaat er een bittere strijd. Vooral tussen broers en zussen. Het gesteggel over erfenissen neemt toe door de vergrijzing en doordat meer mensen financiële problemen hebben. Wellicht een mooi bruggetje om uw klanten te wijzen op de mogelijkheden die er zijn om zaken goed vast te leggen. Hiermee kan een hoop ellende voorkomen worden.    

DELA helpt uw klant verder

Heeft uw klant een verzekering van DELA? Dan zijn wij het verlengstuk van uw dienstverlening. Want u kunt uw klanten voor vragen en advies over testament, schenken en erven direct doorverwijzen naar de DELA VoorelkaarDesk. Leden van coöperatie DELA kunnen namelijk gratis bellen en mailen voor advies. Zo kan uw klant direct profiteren van zijn verzekering. Onze consulenten geven gratis uitleg en advies over de persoonlijke situatie van uw klant en zijn of haar wensen.

Uitzending gemist?

Het zou kunnen dat u de uitzending heeft gemist en u deze alsnog graag wilt zien. In een half uurtje ziet u dan hoe u samen met DELA uw klant veel leed kan besparen. Klik op de link voor het terugkijken van de uitzending.
Heeft u vragen over de DELA VoorelkaarDesk en onze Notarisservice? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 040 260 14 44.