• Klantenservice 040 260 16 36 Ma t/m vrij van 8.00 tot 20.00 uur.
  • Intermediair

Een kijkje achter de schermen bij coöperatie DELA

Regelmatig organiseren onze accountmanagers van team intermediair een bijeenkomst om adviseurs persoonlijk te kunnen ontmoeten en het intermediaire kanaal mee te nemen in de visie van onze afdeling. Vrijdag 30 september hebben we een ontbijtsessie georganiseerd bij ons op kantoor, waarbij we 20 financieel adviseurs een kijkje hebben gegeven achter de schermen bij DELA. Dit geeft een goed beeld van wat er zoal gebeurt bij ons op kantoor in Eindhoven.

Maar dat was niet het enige wat voor die morgen op het programma stond. We hebben namelijk gesignaleerd dat er een aantal zaken gaan veranderen, zowel in de markt als in de samenwerking met het intermediair. Wat is de visie van DELA en wat vindt het intermediair hier zelf van? Wat kunnen we van elkaar leren? Een mooi moment om hier eens met elkaar over te discussiƫren. Met 20 financieel adviseurs uit de regio Brabant hebben we de visie van DELA Intermediair en de ontwikkelingen en kerncijfers van de afdeling klantenservice besproken.

We kijken terug op een zeer geslaagde ontbijtsessie. Met bovenstaande inzichten gaat ons team aan de slag, om te kijken hoe we hierop kunnen doorpakken. Uiteraard koppelen we dit nog aan u terug. Hiermee hopen we uiteraard onze dienstverlening naar het intermediair te kunnen verbeteren. We zijn graag open naar onze samenwerkende partners en u bent uiteraard ook bij de volgende sessie van harte welkom om te komen.