• Klantenservice 040 260 16 36 Ma t/m vrij van 8.00 tot 20.00 uur.
  • Intermediair

DELAportaal vervangt DELAnet

Je bent gewend om via HDN of DELAnet onze verzekeringen af te sluiten voor jouw klanten. Omdat DELAnet niet helemaal meer van nu is, hebben we hard gewerkt aan een vervanger: het DELAportaal!

Op woensdag 24 november gaat het nieuwe DELAportaal live. Vanaf dan kun je via het DELAportaal uitvaart- en overlijdensrisicoverzekeringen berekenen en afsluiten voor jouw klanten. Ondertussen werken wij aan de doorontwikkeling van het portaal. Dat betekent dat we nieuwe functionaliteiten gaan toevoegen, maar ook dat we jouw feedback kunnen gebruiken. Zo kun jij ons helpen het portaal nog beter te maken.

Gebruiksvriendelijkheid voorop

Gebruiksvriendelijkheid staat voorop in het DELAportaal. Zo is dit nieuwe portaal technisch gezien helemaal up to date. En dankzij het fijne design kun je je klant mee laten kijken op het scherm terwijl je een uitvaart- of overlijdensrisicoverzekering berekent of aanvraagt. Vanuit het systeem kun je bovendien zo een offerte afdrukken of opslaan als pdf, die je daarna naar je klant kunt sturen. 

Functionaliteiten in het DELAportaal

Wat kun je nu al doen in het DELAportaal?

  • Een gemakkelijke premieberekening maken voor onze uitvaart- en overlijdensrisicoverzekering.
  • Een offerte met je klant delen.
  • Een uitvaartverzekering of overlijdenrisicoverzekering aanvragen.
  • Inloggen met eHerkenning.

En wat kun je binnenkort nog meer verwachten in het DELAportaal?

  • De mogelijkheid om tussentijds berekeningen op te slaan.
  • Offertes opslaan in het portaal.
  • Actuele polissen inzien.

eHerkenning

Om in te kunnen loggen op het DELAportaal heb je eHerkenning nodig met minimaal betrouwbaarheidsniveau 3. Met eHerkenning kun je als ondernemer of organisatie veilig inloggen bij onder andere verzekeraars en de overheid. Dankzij eHerkenning weten organisaties en de overheid dat je bent wie je zegt dat je bent. En dat je mag doen wat je wilt doen. Jij hebt bovendien de zekerheid dat de site waar je inlogt veilig en betrouwbaar is. De verzekeringssector gaat als eerste private sector over op eHerkenning als nieuw veilig inlogmiddel.

Meer weten over eHerkenning? Of eHerkenning aanvragen? Ga dan naar eherkenning.nl

Als eerste aan de slag met het DELAportaal

Wil je graag nu al aan de slag met het nieuwe DELAportaal? Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is eHerkenning niveau 3 aanvragen, mocht je dat nog niet hebben. 

Heb je al wel eHerkenning? Log dan direct in op ons nieuwe portaal.

Blijf op de hoogte van het DELAportaal

De komende tijd blijven we hard werken om ons nieuwe portaal verder uit te bouwen.

Wil je op de hoogte blijven over de voortgang? Houd dan deze website goed in de gaten. Heb je vragen? Neem dan contact op met de afdeling Relatiebeheer op telefoonnummer 040 260 14 44. Of stuur een e-mail naar relatiebeheer@dela.org.