• Intermediair 040 260 14 44 ma t/m vrij van 8.30 tot 17.00 uur

Welkom bij DELA Intermediair

Chat met onze medewerkers

Samenwerken met DELA

Sinds januari 2018 werken wij niet meer met een samenwerkingsovereenkomst. Wil je rechtstreeks met ons samenwerken? Meld je aan!

Verzekeringsproducten

Als adviseur wil je ervoor zorgen dat alle risico's van jouw klant worden afgedekt en alles goed geregeld is voor later. Coöperatie DELA biedt je meerdere verzekeringen aan, die je aan jouw klant kunt voorleggen.

Nieuws over DELA Intermediair

Ben je ook benieuwd naar wat er allemaal gebeurt binnen onze branche? Niet alleen experts, maar ook jouw collega's geven hun persoonlijke mening en visie op allerlei actualiteiten of interessante trends en topics met columns, nieuws en artikelen.

Uitvaartverzekering of overlijdensrisicoverzekering in 2021 makkelijker te verkrijgen voor ex-kankerpatiënten

Vanaf 1 januari 2021 is het voor ex-kankerpatiënten door de ‘schone lei-regeling’ makkelijker om een goede verzekeraar te vinden voor een uitvaart- of overlijdensrisicoverzekering.

Migratie DELAnet van 9 februari 21.00 uur - 10 februari 09.00 uur

Vergelijk jij ook appels met peren?

Onlangs heeft Angélique Antonis in een column voor AM financiële professionals uitgedaagd.

Nieuwe DELA Uitvaartadviestool handig hulpmiddel bij uitvaartadvies

De nieuwe DELA Uitvaartadviestool helpt je een goed uitvaartadvies te geven aan je klant. Je doorloopt snel en makkelijk een aantal stappen, van inventarisatie tot aan bemiddeling. De tool is samen met Bureau DFO ontwikkeld en dus AFM-proof.