• Overlijden melden - 0800 955 66 55 (24 uur per dag) 

Wat kost jouw uitvaart?

Waar wil je dat de uitvaart plaatsvindt, welke bloemen en welke rouwauto kies jij? Er zijn allerlei wensen van invloed op de kosten van je uitvaart. Bereken de kosten van jouw wensen.

Welke uitvaartverzekering past het best bij jouw wensen? Koopsompolis, geld- of dienstverzekering?

Geen idee hoe je uitvaart eruit moet zien? Of weet je het al precies, maar weet je niet welke uitvaartverzekering het beste bij jouw wensen past? En wellicht bij de wensen van je naasten. Binnen het DELA UitvaartPlan kun je kiezen welke verzekering het beste bij jouw situatie en wensen past. En ook fijn dat je nabestaanden niet achter blijven met hoge kosten. Er zijn 3 opties: een geldverzekering, een dienstenverzekering of een koopsompolis. We helpen je graag door de verschillende keuzes heen.

De kosten voor een uitvaart nemen ieder jaar toe. Over 30 jaar kost een veelvoorkomende uitvaart, die nu gemiddeld € 7.500 kost, al snel € 13.500. Het is daarom goed om nu alvast na te denken over een uitvaartverzekering.

Ken je ons online wensenboekje al? Je kunt eenvoudig aangeven hoe jouw afscheid eruit moet komen te zien. Je nabestaanden zien dan in een oogopslag welke zaken er moeten worden geregeld. Wil je weten hoe je je uitvaartwensen kunt verzekeren? Bekijk dan de mogelijkheden van de uitvaartverzekering van DELA.

Inkoopvoordeel met de dienstenverzekering

Het DELA UitvaartPlan in diensten regelt de basiszaken van je uitvaart zoals jij dat wil. Als je wensen veranderen naarmate je ouder wordt, dan kun je het vrij besteedbare bedrag binnen deze verzekering altijd aanvullen. Dankzij het inkoopvoordeel van DELA bespaar je veel geld op de uitvaartkosten. En stijgen de uitvaartkosten in Nederland, dan stijgt het bedrag dat je nabestaanden krijgen mee.

Fiscaal gunstig met de koopsompolis

Met het DELA UitvaartPlan tegen koopsom betaal je geen maandelijkse premie. Je betaalt in één keer een bepaald bedrag, de koopsomstorting. Het bedrag dat je betaalt, is lager dan het bedrag dat je verzekert. En dankzij onze winstdelingsregeling kan het verzekerde bedrag ieder jaar stijgen. Zonder dat je er meer voor betaalt. De koopsom die je betaalt, hangt af van welk bedrag jij wilt dat jouw nabestaanden ontvangen als je overlijdt, en van je leeftijd op moment van aanvraag. Bij overlijden wordt er een geldbedrag uitgekeerd. Jij en je nabestaanden hebben de vrijheid in de keuze voor een uitvaartverzorger. Dit kan DELA zijn, maar dat hoeft niet.

Flexibele vrijheid met de geldverzekering

Met het flexibele DELA UitvaartPlan in geld hebben jij en je nabestaanden vrijheid in de keuze voor een uitvaartverzorger. Dit kan DELA zijn, maar dat hoeft niet. Je kiest zelf de hoogte van je verzekering en dit bedrag mag je altijd aanpassen. En stijgen de uitvaartkosten in Nederland, dan stijgt het bedrag dat je nabestaanden krijgen mee.

Wat kost jouw uitvaart?

Waar wil je dat de uitvaart plaatsvindt, welke bloemen hebben je voorkeur en in welke rouwauto wil je worden vervoerd? Zoals je ziet, zijn er nog allerlei andere wensen die van invloed zijn op de kosten van je uitvaart. Ga naar de website van DELA en bereken de kosten van jouw uitvaart.