​Landelijke Lichtjesavond

Op zondag 21 januari 2024 houden wij op veel locaties een lichtjesavond. Tijdens deze landelijke lichtjesavond zijn de locaties sfeervol verlicht met fakkels en kun je samen met familie en vrienden een kaarsje branden ter herinnering aan je dierbare.

Iedereen is welkom
’s Avonds vanaf 17.00 uur zijn de paden verlicht met grote fakkels. De sfeer is hierdoor heel warm en intiem. Je kunt je dierbare gedenken bij zijn of haar laatste rustplaats of op een andere mooie plek. Ook hebben alle locaties een algemene gedenkplek. We bieden je een warm drankje aan. Iedereen is welkom; alleen of samen met familie en vrienden.

Meld je aan
Je kunt je vast aanmelden voor deze lichtjesavond door het formulier hieronder in te vullen. Je ontvangt dan later dit jaar een uitnodigingsmail om een locatie bij jou in de buurt te kiezen.

Mijn gegevens

Aanhef
Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
E-mail adres
Samen herdenken op de lichtjesavond

Wij organiseren elk jaar lichtjesavonden tijdens de korte, donkere dagen van het jaar. Juist in deze maanden hebben nabestaanden behoefte om troost te zoeken en hun dierbaren te herinneren. De vroeg invallende duisternis of het slechte weer zijn vaak een belemmering. Daarom houden wij de lichtjesavonden. We vinden het belangrijk om herinneringen levend te houden. Tijdens de lichtjesavond kun je samen met familie en vrienden een kaars branden. De locatie ademt een warme, intieme sfeer. Alle paden zijn sfeervol verlicht met fakkels. Ook is er muziek en bieden we je een warm drankje aan.