​Landelijke Lichtjesavond

De lichtjesavond van 30 januari kan helaas niet doorgaan door de nieuwe coronamaatregelen. We hopen in het najaar van 2022 een nieuwe landelijke lichtjesavond te kunnen organiseren.

Tijdens de lichtjesavond kun je je dierbare gedenken door een kaarsje te branden bij zijn of haar laatste rustplaats. Ook hebben al onze locaties een algemene gedenkplek. Je mag alleen komen of samen met familie en vrienden.

Heb je je al aangemeld voor de lichtjesavond?
Dan ontvang je automatisch een e-mail met een uitnodiging zodra we de nieuwe datum van de lichtjesavond in 2022 weten.

Aanmelden lichtjesavond najaar 2022
Je kunt je vast aanmelden voor deze lichtjesavond door het formulier hieronder in te vullen. Je krijgt dan automatisch een uitnodiging per e-mail wanneer de datum van de nieuwe lichtjesavond bekend is.

Mijn gegevens

Aanhef
Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
E-mail adres
Samen herdenken op de lichtjesavond

Wij organiseren elk jaar lichtjesavonden tijdens de korte, donkere dagen van het jaar. Juist in deze maanden hebben nabestaanden behoefte om troost te zoeken en hun dierbaren te herinneren. De vroeg invallende duisternis of het slechte weer zijn vaak een belemmering. Daarom houden wij de lichtjesavonden. We vinden het belangrijk om herinneringen levend te houden. Tijdens de lichtjesavond kunt u samen met familie en vrienden een kaars branden. De locatie ademt een warme, intieme sfeer. Alle paden zijn sfeervol verlicht met fakkels. Ook is er muziek en bieden we u een warm drankje aan.