• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Lichtjesavond zondag 28 november

Op zondag 28 november houden wij van 17.00 tot 19.00 uur op veel van onze locaties een lichtjesavond. Tijdens deze avond zijn de locaties sfeervol verlicht met fakkels en kun je samen met familie en vrienden een kaarsje branden ter herinnering aan je dierbare.

Iedereen is welkom
’s Avonds vanaf 17.00 uur verlichten we de paden met grote fakkels. De sfeer is hierdoor heel warm en intiem. Je kunt je dierbare gedenken bij zijn of haar laatste rustplaats of op een andere mooie plek. Ook hebben al onze locaties een algemene gedenkplek. Iedereen is welkom en bieden we een warm drankje aan.

Binnenkort kun je je aanmelden
Binnenkort kun je je op deze pagina aanmelden voor een Lichtjesavond bij jou in de buurt.

Wil je op de hoogte worden gehouden?
Vul dan onderstaand je gegevens in. Je ontvangt dan alvast een candlebag. Je ontvangt een e-mail van ons zodra je kan aanmelden voor een lichtjesavond bij jou in de buurt.

Jouw gegevens

Aanhef*
Voornaam*
Tussenvoegsel
Achternaam*

Adresgegevens

Postcode*
Huisnummer*
Toevoeging*
E-mailadres*
Lichtjesavonden
Wij organiseren elk jaar lichtjesavonden tijdens de korte, donkere dagen van het jaar. Juist in deze maanden hebben nabestaanden behoefte om troost te zoeken en hun dierbaren te herinneren. De vroeg invallende duisternis of het slechte weer zijn vaak een belemmering. Daarom houden wij de lichtjesavonden. We vinden het belangrijk om herinneringen levend te houden. Tijdens zo’n lichtjesavond kun je samen met familie en vrienden een kaars branden. De locatie ademt een warme, intieme sfeer. Alle paden zijn sfeervol verlicht met fakkels. Ook is er muziek en bieden we je een warm drankje aan.