• Vragen? 088-3352115 (ma-vr: 8.45-17.00) of via webshop@dela.org
  • naar dela.nl
  • Gratis verzending
  • Snelle bezorging
  • Gratis retourneren

Vingerafdruk en vingerafdruksieraden

Een vingerafdruk legt de laatste aanraking voor altijd vast. Je kunt de afdruk bewaren of laten verwerken in bijvoorbeeld een vingerafdruksieraad of andere tastbare herinnering. Als nabestaande kan het fijn zijn om deze blijvende herinnering van je dierbare te hebben. Daarom bieden wij bij DELA de mogelijkheid een vingerafdruk af te nemen.

Chat met onze medewerkers

De vingerafdruk

Vingerafdruk en vingerafdruksieraden

Een vingerafdruk legt de laatste aanraking met je naaste voor altijd vast. Je kunt de afdruk bewaren of laten verwerken in bijvoorbeeld een vingerafdruksieraad of andere tastbare herinnering. Als nabestaande kan het fijn zijn om deze blijvende herinnering van je dierbare te hebben. Daarom bieden wij bij DELA de mogelijkheid een vingerafdruk af te nemen.

Vingerafdruk op papier
Via de uitvaartverzorger kun je een herinneringsset afnemen. Daarmee maak je zelf de vingerafdruk op papier. Indien gewenst kun je samen met een medewerker van DELA de vingerafdruk afnemen. 

De vingerafdruk verwerken in een sieraad
Het is mogelijk de vingerafdruk op een sieraad te laten plaatsen. De edelsmid ontwerpt de sieraden en graveert hierin de lijnen van de vingerafdruk. Zo ontstaat een persoonlijke herinnering in het unieke sieraad. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze collectie vingerafdruksieraden hier.

Als je de vingerafdruk op papier hebt afgenomen met de herinneringsset, dien je de vingerafdruk eerst zelf te digitaliseren en naar ons te verzenden. Digitaliseren kan eenvoudig door het maken van een foto met een mobiele telefoon. Op dela.nl/herinneringsset staat stap voor stap uitgelegd hoe je dit het beste doet.

Je kunt kiezen uit een hanger van goud of zilver voor aan bijvoorbeeld een collier. De hangers zijn er in verschillende vormen: ovaal, rond, vierkant, hart, ster, ying-yang, vogel, vlinder, vis, kruis, klavertje vier of traan. Ook zijn er hangers met zirkonia’s of briljanten en kan je kiezen of je de hanger met of zonder rand wilt. Bij een aantal hangers is het mogelijk ook een beetje as van je dierbare in te bewaren. Een bijpassend collier of bedelarmband voor de hanger kan je er apart bij bestellen.

Bedelarmband

De bedelarmbanden waar je de hanger met as of vingerafdruk aan kunt hangen, zijn van zilver of RVS. De lengte verschilt van 14 tot 23 centimeter. Meet je pols op zodat de armband goed om uw pols hangt. Met een mooie strakke, maar ronde vormgeving van de bedelarmband komt je hanger prachtig tot zijn recht. Voor meer licht is er ook een armband met zirkonia’s.

Ringen

De gouden en zilveren ringen zijn zwaar uitgevoerd. Je kunt kiezen uit een strak of rond design met een glanzende afwerking. Vind je een matte afwerking mooier? Een gematteerde afwerking is ook mogelijk.

Hulp nodig?

Voor advies op maat helpen onze ervaren medewerkers je graag met het kiezen van de juiste uitvoering. Stuur een e-mail naar webshop@dela.org of bel 088 335 21 15 (bereikbaar op werkdagen van 8.45 tot 17.00 uur).

 

Meer info over: