Askettingen en kettingen met vingerafdruk

Jouw dierbare dicht bij je dragen, kan een gevoel van troost en verbondenheid geven. Met een asketting of ketting met vingerafdruk heb je een subtiele, tastbare en blijvende herinnering aan een voor jou belangrijk persoon.

Een asketting bevat een speciaal gepersonaliseerd hangertje ter nagedachtenis. In de hanger kun je een klein beetje as van je dierbare bewaren. Een ketting met vingerafdruk is een ketting waarin de vingerafdruk van je dierbare wordt gegraveerd.

Bekijk alle askettingen Bekijk alle kettingen met vingerafdruk

Vind bijzondere herinneringsproducten in onze webshop

  • Ervaren medewerkers
  • Snelle en nette bezorging
  • Kosteloos retourneren

Wat is een asketting?

Een asketting is een ketting met een speciale hanger of bedel. In deze ashanger of asbedel bewaar je een beetje as van je dierbare. De ashanger of asbedel kun je zelf vullen of laten vullen. De as kan ook direct bij het maken van het sieraad in de hanger of bedel worden verwerkt. 

Kettingen met as erin worden van verschillende materialen gemaakt, zoals van zilver of goud. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en met verschillende schakels. Zo vind je altijd een ketting die past bij jouw wensen en de persoon die je zo mist.

Kettingen met vingerafdruk

Iedereen heeft een unieke vingerafdruk. Laat je de vingerafdruk van jouw dierbare verwerken in een ketting, dan draag je jouw dierbare voor altijd op een bijzondere manier bij je. In je hart, in je gedachten én om je hals. 

Een ketting met vingerafdruk is een gepersonaliseerde ketting met hanger. In deze hanger is de vingerafdruk van jouw dierbare gegraveerd. Deze vingerafdruk kun je zelf afnemen met een speciale herinneringsset, Als je wilt, kan de uitvaartverzorger je hierbij helpen. Daarna wordt de vingerafdruk gegraveerd in de door jou gekozen ketting. Zo heb je een persoonlijk, uniek en tastbaar aandenken aan jouw dierbare.

Materialen

Goud of zilver: een heel persoonlijke keuze als het om sieraden gaat. Het is belangrijk dat jij je goed voelt bij het sieraad dat je draagt. Dat het bij je past, maar ook bij de rest van je sieraden bijvoorbeeld. Kettingen met as erin zijn beschikbaar in zowel zilver als goud. 

Naast askettingen zijn ook kettingen met vingerafdruk beschikbaar in zilver en goud. Qua stijl, smaak en budget is er dus altijd een gouden of zilveren asketting of ketting met vingerafdruk te vinden die bij jouw voorkeur en die van je dierbare past.

Askettingen en vingerafdrukkettingen in verschillende vormen

Niet alleen het materiaal van een gedenksieraad is persoonlijk, ook qua vorm heeft iedereen allemaal andere voorkeuren. Daarom zijn askettingen en vingerafdrukkettingen in veel verschillende vormen verkrijgbaar. Je kunt kiezen uit verschillende colliers, zoals grove schakelkettingen, fijne schakelkettingen en slangencolliers.

Ook de hangers zijn er in verschillende vormen. Denk aan geometrische hangers zoals cirkels, vierkanten of rechthoeken. Maar ook aan hangers in bijzondere vormen, zoals askettingen met een hartje, vlinder of kruis. Zo vind je precies de asketting of vingerafdrukketting die het beste bij je past. En die je vervolgens elke dag, of bij bijzondere gelegenheden, draagt.

Kettingen voor iedereen

Heb jij een voorkeur voor een asketting met een kleinere hanger? Bekijk dan eens de buisjes of de ashangers en asbedels in simpele vormen. Of toch liever een opvallender ontwerp met bijzondere kettingen of hangers in speciale vormen? Er zijn askettingen, vingerafdrukkettingen en andere gedenksieraden voor iedereen.

Hulp nodig?

Het kiezen van het juiste gedenksieraad is heel persoonlijk. En dat kan moeilijk zijn, omdat er zo veel mogelijkheden zijn. Wil je jouw dierbare het liefst dicht bij je dragen met een asketting, of past een vingerafdrukketting bij jou? Wij staan voor je klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden.  

Stuur een e-mail naar webshop@dela.org of bel 088 335 21 15 (bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur). Snel en persoonlijk contact kan ook zeven dagen per week via Twitter en Facebook. We staan voor je klaar.

Meer info over:

cta bio urn

Bekijk alle mogelijkheden

 

Veelgestelde vragen over onze producten

Wat is de levertijd van de producten?

Dat verschilt. Niet-gepersonaliseerde producten die we op voorraad hebben, bezorgen we binnen 2-3werkdagen. De levertijd van producten waarin as of een vingerafdruk is verwerkt, bedraagt 4 tot 6 weken. Mocht de levertijd toch afwijken dan nemen we altijd contact met u op.

Is het mogelijk om een product na levering te ruilen als blijkt dat ik iets anders wil?

Ja, dit is soms mogelijk. Neem hiervoor contact op met met onze webshop. Stuur een e-mail naar webshop@dela.org of bel 088 335 21 15 (bereikbaar op werkdagen van 8.45 tot 17.00 uur).

Waar wordt mijn bestelling bezorgd?

U kunt zelf een bezorgadres aangeven. Dat kan uw eigen adres zijn, maar u mag uw bestelling ook op een ander adres laten bezorgen. Daarnaast kunt u een product ook laten bezorgen bij een van onze grotere locaties. In dat geval neemt de locatie contact op als het product is ontvangen.

Waar kan ik advies krijgen bij het maken van een keuze?

Voor advies kunt u contact opnemen met onze webshop. Stuur een e-mail naar webshop@dela.org of bel 088 335 21 15 (bereikbaar op werkdagen van 8.45 tot 17.00 uur).

U kunt ook naar een uitvaartcentrum gaan, en samen met een medewerker een artikel uitzoeken en bestellen.

Kan DELA de urn voor mij vullen?

Ja, wij doen dit graag voor u. Hiervoor kunt u een afspraak maken met het crematorium. Wilt u dit liever zelf doen? Dan mag dat natuurlijk ook.

Heb je vragen aan onze servicedesk?

Chat met onze medewerkers