• Vragen? 088-3352115 (ma-vr: 9.00-17.00) of via webshop@dela.org
  • Home

Herinneringsset

Met deze herinneringsset kunt u zelf vingerafdrukken afnemen van uw dierbare. U kunt de gemaakte vingerafdrukken in het mapje bewaren. Zo heeft u een herinnering voor het leven.

Chat met onze medewerkers

Een vingerafdruksieraad, een tastbare herinnering.

De mogelijkheid bestaat ook om een vingerafdruk te laten verwerken in bijvoorbeeld een sieraad. Een vingerafdruksieraad legt de laatste aanraking met uw naaste voor altijd vast. U draagt het sieraad dicht bij u in de vorm van een ring of als hanger aan een collier of bedelarmband. Onze vingerafdruksieraden worden gemaakt met veel zorg, toewijding en de nieuwste technieken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijkt u onze collectie dan eens. U kunt natuurlijk ook een sieraad laten ontwerpen bij uw eigen juwelier.

Tip: digitaliseer de vingerafdruk(ken).

Om (kwaliteits)verlies te voorkomen, adviseren wij om een foto te maken van de afgenomen vingerafdruk(ken) en deze digitaal op te slaan. U leest hier stap voor stap hoe u dit het beste doet.

Heeft u vragen?

De meest gestelde vragen vindt u hier. Heeft u een andere vraag? Mailt u dan gerust naar webshop@dela.org. Wij helpen u graag.