• Overlijden melden 088 335 21 12 -gratis- 24 uur per dag

De lokale uitvaartverzorgers in Utrecht helpen bij het regelen van een persoonlijk afscheid. Óók als u niet verzekerd bent.

Team Utrecht

Een betekenisvol afscheid

Goed afscheid nemen helpt bij het creëren van mooie herinneringen, ondanks het verdrietige moment. Ieder mens is uniek en daarom maken wij graag samen met u elk afscheid bijzonder. Wij begeleiden u en nemen uw zorgen uit handen. Als marktleider hebben wij alle specialismen in huis om uw wensen voor, tijdens en na de uitvaart in te vullen. Ook als u niet of elders verzekerd bent. Wilt u weten wat de talloze mogelijkheden zijn bij het regelen van een uitvaart? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact op of bekijk de onderstaande informatie.

Overlijden melden?

Direct een overlijden melden of een uitvaart naar wens samen regelen zonder verzekering? Bel met 0883352112 of maak een terugbel afspraak.

Kies het pakket dat het beste aansluit bij uw wensen

Deze pakketten geven een indicatie van hoe een uitvaart eruit kan zien en de bijbehorende kosten. Aanvullende of andere wensen? Laat het ons weten. Afhankelijk van de wensen kunnen hier extra kosten aan verbonden zijn.

  • Uitvaart voor niet-verzekerden
  • Volledig aan te passen aan uw wensen
  • Altijd bij u in de buurt

Uitvaartwensen vastleggen

Zorgen voor je naasten

Nadenken over je uitvaart is niet makkelijk. Dat je het onderwerp liever uit de weg gaat, is heel begrijpelijk. Toch is het goed om eens bij je wensen stil te staan. Want kort na een overlijden moeten er veel belangrijke beslissingen worden genomen. Je nabestaanden zijn op dat moment emotioneel en kwetsbaar. Je kunt nu al voor hen zorgen door je wensen op te schrijven. Dat ze ergens kunnen zien hoe jij het gewild zou hebben, geeft hen houvast.

Leg je wensen vast

DELA helpt je met het overzichtelijk vastleggen van je uitvaartwensen. Met behulp van 'Mijn uitvaartwensen' kan je eenvoudig en kosteloos beschrijven hoe jij je afscheid voor je ziet. Je hoeft hiervoor geen verzekering bij DELA te hebben.

Mijn DELA

Nadat je je wensen hebt ingevuld, sla je ze op in een 'Mijn DELA' account. Hierna kun je je wensen op ieder moment inzien en aanpassen.

Uitvaart regelen in Utrecht zonder verzekering of als u elders verzekerd bent

Uitvaart regelen in Utrecht zonder verzekering of als u elders verzekerd bent

Uitvaart regelen in Utrecht zonder verzekering of als u elders verzekerd bent