• Overlijden melden 088 335 21 12 -gratis- 24 uur per dag

De lokale uitvaartverzorgers in Rotterdam helpen bij het regelen van een persoonlijk afscheid. Óók als u niet verzekerd bent.

Team Rotterdam

Vraag een voorlopige kostenopgave aan Als u niet of elders verzekerd bent

Bij DELA staat het afscheid in het teken van iemands leven. Ieder detail wordt samen met u op een persoonlijke manier vormgegeven.

Overlijden melden?

Direct een overlijden melden of een uitvaart naar wens samen regelen zonder verzekering? Bel met 0883352112 of maak een terugbel afspraak.

Kies het pakket dat het beste aansluit bij uw wensen

Deze pakketten geven een indicatie van hoe een uitvaart eruit kan zien en de bijbehorende kosten. Aanvullende of andere wensen? Laat het ons weten. Afhankelijk van de wensen kunnen hier extra kosten aan verbonden zijn.

  • Uitvaart voor niet-verzekerden
  • Volledig aan te passen aan uw wensen
  • Altijd bij u in de buurt

Uitvaartwensen vastleggen

Zorgen voor je naasten

Nadenken over je uitvaart is niet makkelijk. Dat je het onderwerp liever uit de weg gaat, is heel begrijpelijk. Toch is het goed om eens bij je wensen stil te staan. Want kort na een overlijden moeten er veel belangrijke beslissingen worden genomen. Je nabestaanden zijn op dat moment emotioneel en kwetsbaar. Je kunt nu al voor hen zorgen door je wensen op te schrijven. Dat ze ergens kunnen zien hoe jij het gewild zou hebben, geeft hen houvast.

Leg je wensen vast

DELA helpt je met het overzichtelijk vastleggen van je uitvaartwensen. Met behulp van 'Mijn uitvaartwensen' kan je eenvoudig en kosteloos beschrijven hoe jij je afscheid voor je ziet. Je hoeft hiervoor geen verzekering bij DELA te hebben.

Mijn DELA

Nadat je je wensen hebt ingevuld, sla je ze op in een 'Mijn DELA' account. Hierna kun je je wensen op ieder moment inzien en aanpassen.

Onze locaties in regio Rotterdam

 

Uitvaartcentrum Goetzee DELA in Rotterdam

 

Goetzee DELA in Rotterdam

Ons uitvaartcentrum ligt mooi centraal in Rotterdam. Hierdoor zijn we goed te bereiken met eigen vervoer en het openbare vervoer.

Bekijk deze locatie

 

Crematorium Schollevaar in Capelle aan den IJssel

 

Schollevaar in Capelle aan den IJssel

Begraafplaats, crematorium en uitvaartcentrum Schollevaar ligt dicht bij uitvalswegen en grenst aan de gemeente Nieuwerkerk aan den IJssel.

Bekijk deze locatie

 

Crematorium De Ommering in Spijkenisse

 

De Ommering in Spijkenisse

Crematorium De Ommering ligt in een groene omgeving op een van de mooiste plekjes van Spijkenisse.

Bekijk deze locatie