Wat je meegeeft, is wat je straks achterlaat

Je geeft je kinderen een goede basis mee in het leven en biedt ze een veilige omgeving om op te groeien. Bij coöperatie DELA helpen we je om nu al zaken te regelen voor later. Want wij beseffen iedere dag hoe waardevol het leven is. Doordat het eindigt en weer doorgegeven wordt. Wat geef jij mee aan de mensen van wie je houdt?

Chat met onze medewerkers

Een goede basis

Als (groot)ouder wil je dat je (klein)kinderen het goed hebben en alle kansen krijgen die ze verdienen. Zodat ze later kunnen gaan studeren, hun rijbewijs halen of hun eerste huis kopen. De spaarverzekering van coöperatie DELA helpt om de toekomstplannen en -dromen van je (klein)kinderen uit te laten komen.

Lees meer

Praktische hulp, unieke nazorg

Je staat er liever niet bij stil, maar als je er niet meer bent, wil je de mensen van wie je houdt met liefde en zorg achterlaten. Je geliefden zouden zich geen zorgen hoeven maken over de kosten en het regelen van je uitvaart. Een persoonlijke uitvaart regel je met de uitvaartverzekering van coöperatie DELA. 

Lees meer

Zorg voor elkaar

Je zorgt voor je gezin. In goede én in slechte tijden. Want als je onverwacht wegvalt, wil je je gezin zo goed mogelijk achterlaten. En hen beschermen tegen het wegvallen van inkomen of tegen extra kosten van kinderopvang of hulp aan huis. Met de overlijdensrisicoverzekering van coöperatie DELA regel je dat nu voor later.

Lees meer

Kosteloos specialistisch advies

Je wilt goed zorgen voor de mensen van wie je houdt. Niet alleen nu, maar ook als je er niet meer bent. Coöperatie DELA helpt je daarbij. Kosteloos en in begrijpelijke taal geven de specialisten van de VoorelkaarDesk antwoord op persoonlijke vragen.

Lees meer

Betrokken uitvaartverzorgers

Wanneer iemand van wie je houdt overlijdt, sta je er niet alleen voor. Onze uitvaartverzorgers helpen je om op een mooie en persoonlijke manier afscheid te nemen. Zo zorgt coöperatie DELA voor een gerust gevoel over de uitvaart: alles is goed geregeld.

Lees meer

Unieke nabestaandenzorg

De periode na de uitvaart is vaak de moeilijkste voor nabestaanden. De consulenten van nabestaandenzorg bieden een luisterend oor en weten de weg in het administratieve, financiële en juridische doolhof. Kosteloos en standaard service bij alle uitvaarten van coöperatie DELA.

Lees meer