Een mooi aanbod voor u als klant van Reigerdael

Nadenken over uw wensen is één, het gesprek aangaan met uw naasten is de volgende stap. Weten de mensen om u heen hoe uw afscheid eruit gaat zien? Zijn ze op de hoogte van welke muziek u mooi vindt, of welke locatie bij u past? Ga het gesprek eens aan, op die manier helpt u de mensen die belangrijk voor u zijn nu al. En vergeet niet, als u geen uitgesproken mening hebt over bijvoorbeeld de catering of de locatie van de dienst, dan kunt u dat óók opschrijven. Zo kunnen uw naasten met een gerust hart de keuze maken die het beste bij hen past.

DELA helpt u graag bij het realiseren van een mooi afscheid. Wilt u graag uw uitvaartwensen bespreken? Of bent u als nabestaande benieuwd naar de mogelijkheden die DELA voor u heeft? Wij mogen u als klant van Reigerdael het volgende aanbieden:
  • Een coöperatieconsulent komt kosteloos en geheel vrijblijvend bij u langs om uw uitvaartwensen door te nemen.
  • Een korting van € 250 als DELA uiteindelijk de uitvaart verzorgt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Digitaal uw wensen vastleggen?

Lees meer

Maak direct een afspraak

Vragen en wensen samen doornemen

Onze consulent kan helpen bij het maken van uw persoonlijke wensenboekje. U kunt uw wensen bespreken in een persoonlijk gesprek bij u thuis maar u kunt nu ook heel gemakkelijk zelf uw uitvaartwensen vastleggen in een digitaal wensenboekje. Het geeft een gerust gevoel te weten dat alles goed is geregeld.

Veelgestelde vragen

Wie is Reigerdael?
Reigerdael is een onafhankelijk adviseur voor verzekeringen en hypotheken.
Wat houdt de samenwerking in?
Reigerdael heeft speciaal voor haar klanten afspraken gemaakt met DELA dat DELA ook voor de klanten van Reigerdael de uitvaart verzorgt, als zij geen verzekeringen hebben bij DELA. Dit is uiteraard niet verplicht, u kunt altijd gebruik maken van de door u gewenste uitvaartverzorger. Uiteraard geldt dan de aangeboden korting van € 250 niet.
Waarvoor moet ik DELA benaderen en waarvoor Reigerdael?
Hebt u vragen en/of wensen over het laten regelen van een uitvaart, dan neemt u contact op met DELA via 085 048 06 87. Heeft u vragen over uw verzekering via Reigerdael of post van Reigerdael, neem dan contact op met Reigerdael: 0591 65 97 05 of mail naar uitvaart@reigerdael.nl
Hoe kan ik Reigerdael bereiken?
Reigerdael is te bereiken van maandag t/m vrijdag, van 09.00 tot 12.30 en van 13.30 tot 17.00 uur of via uitvaart@reigerdael.nl onder vermelding van uw volledige gegevens.
Hoe kan ik gebruik maken van de korting?
Heel simpel. Als u een uitvaart laat regelen door DELA voor iemand die niet bij DELA verzekerd is, geeft u aan dat u klant bent bij Reigerdael en de korting wilt ontvangen. DELA geeft u altijd vooraf een opgave van de kosten van de uitvaart, daarop wordt de korting verwerkt. Bewaar de brief van Reigerdael goed als geheugensteuntje.
Tot wanneer is de korting geldig?
De korting is in ieder geval geldig tot en met december 2019. U kunt altijd bij DELA navragen of de korting nog geldig is.
Ik ben geen klant bij DELA
Dat klopt. De samenwerking met Reigerdael is speciaal voor mensen die via Reigerdael een uitvaartverzekering hebben, maar niet bij DELA. Omdat veel andere uitvaartverzekeraars zelf geen uitvaarten regelen, kunt u via Reigerdael nu toch bij DELA terecht.
Ik ben geen klant bij Reigerdael
U heeft zeer waarschijnlijk wel een uitvaartverzekering via Reigerdael. Daarom heeft u de brief van Reigerdael ontvangen. Indien u twijfelt of zeker weet dat u geen klant bent, neem dan contact op met Reigerdael om uw gegevens juist te laten vastleggen of te verwijderen.
Ik wil geen post meer ontvangen
Dat kan. Reigerdael beheert uw adresgegevens en kan u uitschrijven voor mailingen op uitvaartgebied. U kunt, bij voorkeur, een e-mail sturen naar privacy@reigerdael.nl onder vermelding van uw naam, volledige adresgegevens en telefoonnummer.