• Klantenservice 040 260 16 36 Ma t/m vrij van 8.00 tot 20.00 uur.
  • naar dela.nl

Wat de meest ontroerende en eigenwijze baby’s meegeven

Ouders van jonge kinderen weten het als geen ander: je bent hét voorbeeld voor je kindje. Onbewust of niet, je kind zal bepaald gedrag nadoen. Aan de andere kant kunnen baby’s je ook verrassen met hun eigenwijsheid. Beide leveren soms ontroerende en grappige situaties op. We zetten onze favoriete video’s op een rij.

Een goed (privé)gesprek

Je bent nooit te jong zijn voor een goed gesprek, dat kunnen de ouders van deze baby’s beamen. Ze werden verrast door dit gesprek en de bijbehorende handgebaren. En ook al kunnen wij aan hun gesprek geen touw vastknopen, zij lijken elkaar moeiteloos te begrijpen
bron: YouTube

Baby hoort voor het eerst haar moeders stem

De stem van de moeder is voor pasgeboren baby’s een vertrouwd geluid. Voor dit meisje is dat anders, ze werd doof geboren. Wanneer ze door gehoorapparaten voor het eerst haar moeders stem hoort, is haar reactie om nooit te vergeten.
bron: YouTube

Alles delen

Dat tweelingen vaak een hechte band hebben blijkt uit dit filmpje. Dit meisje deelt niet alleen een bedje met haar broertje. Ook haar duim deelt ze liefdevol met hem.
bron: CLIPSOFA

De aanstekelijke lach van Micah

De vader van de acht maanden oude Micah verscheurt een afwijzing van een sollicitatie. Micah maakt de situatie helemaal goed met zijn reactie. Heerlijk relativerend.
bron: YouTube

Power-mama brengt drieling en peuter naar bed

Het zorgen voor een klein kindje kan soms stressvol zijn. Laat staan het zorgen voor drie kleintjes en een peuter. Deze power-mama heeft de situatie helemaal onder controle en doet dat ook nog met een lach.
bron: YouTube