• Klantenservice 040 260 16 36 Ma t/m vrij van 8.00 tot 20.00 uur.
  • naar dela.nl

Op straat gevraagd: Hoe vier jij het leven?

In deze vlog verplaatst Wout zich van de straat naar het strand. Wout is namelijk op het DELA Nederlands Kampioenschap Beachvolleybal. Sportliefhebbers en strandbezoekers worden gevraagd hoe zij het leven met elkaar vieren. De moeder van volleybalster Jolien spreekt haar trots uit en bezoekers leggen uit hoe zij genieten met het gezin. Bekijk de video en zie hoe Nederlanders het leven samen vieren.

Reporter Wout gaat regelmatig voor DELA op pad. Hij bespreekt uiteenlopende onderwerpen met mensen die hij onderweg tegenkomt. Onderwerpen waar iedereen weleens over nadenkt en zich vervolgens van afvraagt: hoe doen anderen dat eigenlijk? Bekijk meer video’s hier.

Trotse hoofdsponsor

Coöperatie DELA is trotse hoofdsponsor van het Nederlandse beachvolleybal. We zoomen in op de sport, de spelers en de supporters om zo een beeld te geven wat de levensstijl inhoudt die bij het beachvolleybal komt kijken. In weer en wind zijn we erbij. Wil je meer lezen over de spelers? Dat kan hier. Wil je graag aanwezig zijn bij de DELA Beach Open in januari? Houdt de website in de gaten voor meer informatie over tickets en vrijkaarten.