Op straat gevraagd: Hoe zorg je voor een zorgeloze financiële toekomst van je kind?

Wout gaat de straat op om voorbijgangers te bevragen over de financiële toekomst van hun kind. Want hoe zorg je dat ook de financiële toekomst van je kind er zo zorgeloos mogelijk uit ziet? Veel ouders denken er over na en vinden het belangrijk om zijn of haar kinderen de waarde van geld bij te brengen en het besef dat je niet zomaar alles kan krijgen wat je wil. Bekijk de video en zie hoe Nederlanders zorgen voor de financiële toekomst van hun kinderen.

Je geeft je kinderen graag een goede basis mee in het leven. Je wilt dat ze het goed hebben, alle kansen krijgen die ze verdienen. Of het nu gaat om een opleiding, rijbewijs of een eerste huis. Met de spaarverzekering van DELA zet je geld opzij tegen een vaste rente van 2% waarmee je de toekomstplannen van je kinderen uit kan laten komen. Want wat je nu meegeeft, is wat je straks achterlaat. Het DELA CoöperatiespaarPlan valt niet onder het depositogarantiestelsel.

13 tips

Als ouder wil je dat je kind gezond en gelukkig is en kan uitgroeien tot wie hij of zij wil zijn. Daar doe je alles voor. Zo ook voor zijn of haar financiële toekomst. Marion Weijers van het Nibud geeft 13 tips die helpen om je kinderen financieel op eigen benen te laten staan.

Op straat gevraagd

Reporter Wout gaat regelmatig voor DELA op pad. Hij bespreekt uiteenlopende onderwerpen met mensen die hij onderweg tegenkomt. Onderwerpen waar iedereen weleens over nadenkt en zich vervolgens van afvraagt: hoe doen anderen dat eigenlijk? Bekijk meer video’s hier.

Voogdij regelen?

Bij coöperatie DELA kun je naast een uitvaartverzekering en overlijdensrisicoverzekering, ook terecht voor het regelen van de voogdij. Je vindt meer informatie over dit onderwerp op onze website. Ben je lid van coöperatie DELA? Dan kun je je vragen ook voorleggen aan de consulenten van de VoorElkaarDesk.

Lees verder op dela.nl