Lichtjesavond

In verband met de coronamaatregelen gaan onze lichtjesavonden helaas dit jaar niet door. Volgend jaar organiseren wij wel weer een lichtjesavond.

Blijf op de hoogte en ontvang een candlebag
Wil je op de hoogte blijven van de lichtjesavond van volgend jaar? Vul dan hieronder je gegevens in en ontvang kosteloos een candlebag.

Candlebag
Schrijf je mooie woorden op de candlebag, plaats er een kaars in en steek deze aan op de plek waar je je dierbare wilt herinneren.

Jouw gegevens

Aanhef*
Voornaam*
Tussenvoegsel
Achternaam*

Adresgegevens

Postcode*
Huisnummer*
Toevoeging*
E-mailadres*
Lichtjesavonden
Wij organiseren elk jaar lichtjesavonden tijdens de korte, donkere dagen van het jaar. Juist in deze maanden hebben nabestaanden behoefte om troost te zoeken en hun dierbaren te herinneren. De vroeg invallende duisternis of het slechte weer zijn vaak een belemmering. Daarom houden wij de lichtjesavonden. We vinden het belangrijk om herinneringen levend te houden. Tijdens zo’n lichtjesavond kun je samen met familie en vrienden een kaars branden. De locatie ademt een warme, intieme sfeer. Alle paden zijn sfeervol verlicht met fakkels. Ook is er muziek en bieden we je een warm drankje aan.