Verhalenbundel

DELA was hoofdsponsor van het Nederlandse beachvolleybal en gaf daarmee de helden die pieken én dalen overwinnen een podium. Lees hun verhalen en laat je door de sport en sporters inspireren om het volle leven te leven.

Vechten, zweten, maken en breken

We bewonderen sporters, hun wendbaarheid en hun moed. Ze inspireren ons om tot het uiterste te gaan, omdat het kan. DELA geeft helden een podium. Helden die pieken en dalen overwinnen, in de sport én in het leven. Omdat zij vallen, juichen en soms balen maar altijd weer opstaan.

We volgen de beachvolleybalspelers op weg naar de top. Overwinningen groot en klein in de sport én in hun dagelijkse bestaan worden gevierd op eigen wijze: met het team, met familie, met vrienden, met diegenen die er altijd voor hen zijn. Want daar gaat het om, dat je het leven in al haar facetten samen beleeft en viert zo hard als je kan.

De helden

Bekijk hier de verhalen van Alexander Brouwer, Marleen van Iersel en Jolien Sinnema. Zij gaven vorm aan hun leven met de mensen om hen heen die het belangrijkst voor hen zijn. Dat doen ze op hun manier. Zo verwacht Alexander een kindje in november en zijn hij en Hanneke druk met de voorbereidingen. Marleen en Myrthe reizen samen met zoontje Julian de wereld over en zien hun leven als een avontuur. En Jolien vertelt over haar familie, over haar vader die er niet meer is maar van wie ze weet dat hij trots op haar zou zijn geweest.

Trotse hoofdsponsor beachvolleybal

DELA is trotse hoofdsponsor van het Nederlands Beachvolleybal. Omdat wij als geen ander weten dat het niet altijd feest is, laten we ons door de sport en de sporters inspireren om het volle leven te leven. Samen gaan we de strijd aan op weg naar de top.

Verhalenbundel

DELA was van 2017 tot en met 2020 hoofdsponsor van het Nederlands Beachvolleybal. DELA gaf de helden die pieken én dalen overwinnen een podium. Omdat wij als geen ander weten dat het leven niet altijd feest is, lieten we ons door de sport en de sporters inspireren om het volle leven te leven. Ben je benieuwd naar hun verhalen?