Spelersvlogs: Alexander, Jolien en Marleen vloggen over hun dagelijks leven

Het leven van een beachvolleyballer betekent veel reizen, gefocust trainen en toernooien spelen. Het is vallen en opstaan, juichen en balen. Je denkt bij deze sport al snel aan het strand en de zon maar zoals bij iedere topsport wordt er door de spelers behoorlijk geïnvesteerd in hun grote droom. Bekijk hier de drie vlogs van Alexander Brouwer, Jolien Sinnema en Marleen van Iersel. Zij geven je een kijkje in hun dagelijks leven op weg naar de top.

Vlog van Alexander

Alexander Brouwer vliegt samen met partner Robert Meeuwsen naar Los Angeles voor een trainingskamp. Hoe zo’n trip in z’n werk gaat, zie je in zijn vlog.

 

Een inkijkje in het leven van Jolien

Jolien houdt van het leven met haar vrienden en vriend maar de sport staat altijd op de eerste plek. Hoe ze haar privéleven met de sport combineert, zie je in haar vlog.

 

Met Marleen naar China

Marleen reist naar Xiamen voor een toernooi. En omdat zij niet weg is van het eten in China, pakt ze extra grondig in. Bekijk hier alle voorbereidingen van Marleen.

Bekijk de korte documentaires

Wil je mee weten over deze beachvolleyballers? Bekijk dan ook de korte documentaires. Hierin ontmoet je Jolien haar familie, zie je Alexander met vriendin Hanneke op het strand en vertelt Marleen over het avontuur dat haar leven met Myrthe is.