• Klantenservice 040 260 16 36 Ma t/m vrij van 8.00 tot 20.00 uur.
  • naar dela.nl

Op straat gevraagd: Hoe vier jij het leven?

In deze vlog verplaatst Wout zich van de straat naar het strand. Wout is namelijk op het DELA Nederlands Kampioenschap Beachvolleybal. Sportliefhebbers en strandbezoekers worden gevraagd hoe zij het leven met elkaar vieren. De moeder van volleybalster Jolien spreekt haar trots uit en bezoekers leggen uit hoe zij genieten met het gezin. Bekijk de video en zie hoe Nederlanders het leven samen vieren.

Reporter Wout gaat regelmatig voor DELA op pad. Hij bespreekt uiteenlopende onderwerpen met mensen die hij onderweg tegenkomt. Onderwerpen waar iedereen weleens over nadenkt en zich vervolgens van afvraagt: hoe doen anderen dat eigenlijk? Bekijk meer video’s hier.

DELA Beach Open in januari

Begin 2018 sportief en kom in de kerstvakantie samen met familie of vrienden naar het DELA Beach Open. Van 3 tot en met 7 januari neemt de internationale beachvolleybal top het tegen elkaar op.

DELA geeft als hoofdsponsor van het Nederlandse beachvolleybal vrijkaarten weg. Je kunt je kaarten hier bestellen. Vul code DELAVRIJKAART18 in en geniet samen met familie of vrienden geheel gratis van het DELA Beach Open. Laat je ons via #delabeach weten of je er bij bent?