• Overlijden melden - 088 335 35 35 (24 uur per dag) 

Wij geloven dat we er zijn voor elkaar.

Heeft u een brief ontvangen van DELA?

Op dit moment vragen wij aan al onze depositohouders om gegevens door te geven, waaronder het burgerservicenummer. Dit is een verzoek van de Nederlandse Belastingdienst.

Omdat elk leven oneindig aandacht verdient

Onze mensen maken elke dag de meest ontroerende situaties mee. Bekijk hier echte verhalen van onze mensen en ervaar wat oneindig aandacht voor het leven betekent.

Verzekeringen

Verzekeren bij DELA doe je vaak niet alleen voor jezelf maar juist voor je naasten. Bekijk de verzekeringen van coöperatie DELA en de mogelijkheden die ze bieden om het goed te regelen voor later.

Alles over de uitvaart

Wanneer iemand van wie je houdt overlijdt, komt er veel op je af. Coöperatie DELA zorgt voor een gerust gevoel over het afscheid: altijd persoonlijk en bijzonder. Voor, tijdens en na de uitvaart. 

Persoonlijke situaties

Ga je verhuizen, krijg je een kindje of verandert er iets anders in je persoonlijke situatie? Wij hebben informatie, inspiratie en praktische tips verzameld om je op weg te helpen.  

 

De kracht van onze coöperatie

  • Leden denken en bepalen mee
  • Inkoopvoordeel bij uw uitvaartverzekering
  • Gratis hulp bij vragen over oa testament en voogdij
Er zijn voor elkaar

Als je voor elkaar hebt gekozen, kies je er ook voor om voor elkaar te zorgen. Al meer dan 85 jaar verbindt coöperatie DELA generaties met elkaar. Wij bieden financiële zekerheid én zorg bij het afscheid nemen en herinneren van een dierbare. Wij zijn er voor elkaar. Onze collega’s vormen het hart van onze dienstverlening. We verzorgen voor iedereen een persoonlijk afscheid en ontzorgen nabestaanden. We helpen hen om de draad van het leven weer op te pakken. We beseffen iedere dag hoe waardevol het leven is. Doordat het eindigt. En ook weer doorgegeven wordt.

Wat eten we bij afscheid en rouw?

Wat eten we bij afscheid en rouw? Die vraag staat centraal bij de tentoonstelling, de Lekkere Dood, in Museum Tot Zover. De Lekkere Dood laat je zien, horen, ruiken en proeven hoe voedsel op allerlei momenten rondom de dood een rol speelt. Het getoonde werk van kunstenaars is informatief, poëtisch en prikkelend.

Een groene uitvaart

Ben je op zoek naar een uitvaartverzekering voor een uitvaart met aandacht voor duurzaamheid, natuur en milieu?

Uitvaartverzorger Annemieke begeleidde een duurzame uitvaart

Annemieke van Ras is uitvaartverzorger en zet zich in voor duurzame uitvaarten. ‘Bij DELA doen we veel op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid hoort daar natuurlijk ook bij. Vanaf 2030 willen we dat alle DELA-uitvaarten klimaatneutraal zijn.'

Chat met onze medewerkers