• Overlijden melden - 0800 955 66 55 -gratis- 24 uur per dag

Wij geloven dat we er zijn voor elkaar.

De polis voor 2022

Heb je een DELA UitvaartPlan? Tussen oktober en december krijg je van ons de nieuwe polis voor 2022. Wij hebben meer informatie en de meestgestelde vragen op een rij gezet.

Verzekeringen

Verzekeren bij DELA doe je vaak niet alleen voor jezelf maar juist voor je naasten. Bekijk de verzekeringen van coöperatie DELA en de mogelijkheden die ze bieden om het goed te regelen voor later.

Alles over de uitvaart

Wanneer iemand van wie je houdt overlijdt, komt er veel op je af. Coöperatie DELA zorgt voor een gerust gevoel over het afscheid: altijd persoonlijk en bijzonder. Voor, tijdens en na de uitvaart. 

Heb je alles geregeld voor jouw toekomst?

Ga je verhuizen, krijg je een kindje of verandert er iets anders in je persoonlijke situatie? Wij hebben informatie, inspiratie en praktische tips verzameld om je op weg te helpen.  

Corona-informatie

Wat betekent het coronavirus voor onze dienstverlening  Op onze informatiepagina is alle informatie te vinden. Bijvoorbeeld over het regelen en bezoeken van uitvaarten, en ook over de invulling van het verzekerd pakket.

 

De kracht van onze coöperatie

  • Leden denken en bepalen mee
  • Inkoopvoordeel bij uw uitvaartverzekering
  • Gratis hulp bij vragen over oa testament en voogdij
Inspiratie

Voor elkaar

Wij beseffen iedere dag hoe waardevol het leven is. Doordat het eindigt, en ook weer doorgegeven wordt. Laat je inspireren!
Er zijn voor elkaar

Als je voor elkaar hebt gekozen, kies je er ook voor om voor elkaar te zorgen. Al meer dan 80 jaar verbindt coöperatie DELA generaties met elkaar. Wij bieden financiële zekerheid én zorg bij het afscheid nemen en herinneren van een dierbare. Wij zijn er voor elkaar. Onze collega’s vormen het hart van onze dienstverlening. We verzorgen voor iedereen een persoonlijk afscheid en ontzorgen nabestaanden. We helpen hen om de draad van het leven weer op te pakken. We beseffen iedere dag hoe waardevol het leven is. Doordat het eindigt. En ook weer doorgegeven wordt.

Uitvaartverzorger Bianca begeleidde een Surinaams-creools afscheid

Bianca Wienstra is uitvaartverzorger en helpt regelmatig nabestaanden bij het regelen van Surinaamse uitvaarten. Dat dé Surinaamse uitvaart niet bestaat weet zij daarom als geen ander. ‘Je hebt bijvoorbeeld Hindoestaanse Surinamers, moslims, creolen en christenen. Elk van deze groepen heeft eigen gebruiken en rituelen.'

Een duurzame uitvaart?

Een uitvaart kent verschillende onderdelen. Wij hebben dat voor je op een rijtje gezet.

Chat met onze medewerkers