Assieraden

Er is een enorme keuze aan assieraden in zilver, wit- of geelgoud of aluminium. Onze eigen huiscollectie biedt een uitgebreide assortiment medaillons, hangers, spelden en ringen.
  As, Geloof, Hoop en Liefde 

Populair symbool sieraad. Kruis, anker en hartje staan symbool voor geloof, hoop en liefde. De as van uw dierbare zit veilig in het hartje.
(nr.234)

 Prijslijst

  As, Hart met Sleutel 

Populair symbool sieraad. Hart met slot en sleutel staat symbool voor "de sleutel tot mijn hart". De as van uw dierbare wordt in het hartje gedaan.
(nr.235)

 Prijslijst

  As, bedel cirkel met golvende lijnen

Dit bedeltje past op de populaire bedelarmbanden. De as van uw dierbare zit in de binnenste cirkel. Aan de buitenkant is dit niet te zien, daar is vooral de prachtige lijnenconstructie te bewonderen.
(nr.229)

 Prijslijst

  As, bedel hartje 

Een klassiek bedeltje in de vorm van een hartje. De as van uw dierbare zit veilig in het hartje vanwege een unieke sluiting.
(nr.230)

 Prijslijst

 

Eclips met gekleurde ringen

Dit sieraad heeft een prachtige eclips-vorm en is verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De 2 helften kunnen in glanzend of mat zilver uitgevoerd worden. Er worden 4 gekleurde ringen bij geleverd, die u zelf kan wisselen, naar gelang kleding of voorkeur.
(nr.200/201)

 Prijslijst

 

Eclips met organische figuren

Dit sieraad heeft een prachtige eclips-vorm. Op het bovenste gedeelte is een prachtig lijnenspel aangebracht.
(nr.202)

 Prijslijst

Ronde glanzende buis 

Ronde buis

Strak vormgegeven sieraad in buisvorm. De buis is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: volledig glanzend of met een glanzende onderzijde en een matte bovenkant. Verkrijgbaar in geelgoud of zilver.
(nr.203/204)

 Prijslijst

Mini ronde buis 

Mini-ronde buis, glanzend

Sieraad met duidelijk herkenbare sluiting aan de bovenkant. Uitsluitend verkrijgbaar in glanzend zilver of glanzend geelgoud.
(nr.205)

 Prijslijst

rechthoekige hanger 

Rechthoekige hanger met colorit

De rechthoekige hanger heeft een onzichtbaar sluitsysteem. De kleur van het colorit is standaard rood, maar kan in allerlei kleuren geleverd worden. De achterzijde kunt u laten graveren.
(nr.206)

 Prijslijst

Rechthoek hanger 

Rechthoekige hanger met verticale glanslijn

De rechthoekige hanger heeft een onzichtbaar sluitsysteem. De basis van het sieraad is uitgevoerd in mat, de verticale band is glanzend. De achterzijde kunt u laten graveren.
(nr.209)

 Prijslijst

As hart 

Hart

De hartvorm is heel populair. De gegraveerde lijn aan de buitenkant geeft het sieraad een heel eigen uitstraling. Verkrijgbaar in zilver en geelgoud. De achterzijde kunt u laten graveren.
(nr.211)

 Prijslijst

 

Mini hartje

Een hartvorm is heel populair. De gegraveerde lijn aan de buitenkant, geeft een prachtig resultaat, waardoor het sieraad een heel eigen uitstraling krijgt. In zilver en geelgoud verkrijgbaar. Een gravure is niet mogelijk.
(nr.212)

 Prijslijst

Hanger bloem 

Bloem

Sieraad met een heel eigen karakter. Het asreservoir zit in het midden verstopt onder een steen naar keuze: carneool (oranje), onyx (zwart), jade (groen) of lapis (blauw).
(nr.213)

 Prijslijst

Ronde hanger met roos 

Ronde hanger met roos

Klassiek vormgegeven sieraad. Op een matte ondergrond is van glanzend zilver een roos gestyleerd. De achterzijde is glanzend. Deze kunt u laten graveren. 
(nr.214)

 Prijslijst

ronde organische hanger 

Ronde hanger met organische figuren

Prachtig klassiek vormgegeven sieraad. Op een matte ondergrond is van glanzend zilver een organisch lijnenspel gestyleerd. De achterzijde is glanzend. Deze kunt u laten graveren.
(nr.215)

 Prijslijst

kruis hanger 

Kruis

Een apart vormgegeven kruis, 24 mm hoog, met afgevlakte zijkanten. Verkrijgbaar in geelgoud en zilver.
(nr216)

 Prijslijst

As hanger vlinder 

Vlinder

Deze vlinder is prachtig gemaakt, met een asreservoir in het lijfje van de vlinder. Verkrijgbaar in zilver en geelgoud. Ook kinderen vinden dit een mooi sieraad.
(nr.217)

 Prijslijst

Hanger ster 

Ster

Deze ster heeft als blikvanger een ingeslepen belijning in het midden. De ingeslepen belijning is glanzend, de buitenkant is mat, wat een bijzonder effect geeft. Verkrijgbaar in zilver en geelgoud.
(nr.218)

 Prijslijst

Mini ster 

Mini-ster

Deze mini-ster heeft als blikvanger een ingeslepen belijning in het midden. De ingeslepen belijning is glanzend, de buitenkant is mat, wat een bijzonder effect geeft. Verkrijgbaar in zilver en geelgoud.
(nr219)

 Prijslijst

Kussenvorm 

Kussenvormige hanger

Deze prachtige vorm is verkrijgbaar in zilver of geelgoud. Eén kant is mat, de andere glanzend. Het sieraad kan dus aan twee kanten gedragen worden. De ruitvorm geeft de hanger een heel eigen karakter. De achterzijde kunt u laten graveren.
(nr.220)

 Prijslijst

kussenvorm met kruis 

Kussenvormige hanger met kruis

In deze uitvoering is een glanzend kruis tegen de matte achtergrond geplaatst. De uiteinden van het kruis lopen iets uit. Verkrijgbaar in geelgoud en zilver. De achterzijde kunt u laten graveren.
(nr.221)

 Prijslijst

yin-yang hanger 

Yin Yang

Het bekende Yin Yang-symbool is in dit sieraad ovaler van vorm gemaakt, waardoor een uniek effect ontstaat. De speling van glanzend en mat materiaal maakt de afbeelding goed zichtbaar. Verkrijgbaar in zilver en geelgoud. De achterzijde kunt u laten graveren.
(nr.222)

 Prijslijst

hanger moeder/kind 

Moeder en kind

In dit sieraad is een afbeelding van een moeder en kind zichtbaar. De speling van glanzend en mat materiaal maakt de afbeelding goed zichtbaar. Verkrijgbaar in zilver en geelgoud. De achterzijde kunt u laten graveren.
(nr.223)

 Prijslijst

 

Rechthoekige hanger met kruis

De rechthoekige hanger heeft een onzichtbaar sluitsysteem. Het kruis ligt bovenop het sieraad. De achterzijde kan voorzien worden van een gravure.
(nr.228)

 Prijslijst

 

Ring

Strak vormgegeven, massieve ring, met prachtig lijnenspel. De as wordt tijdens het productieproces ingesloten. Er is ook een bijpassende armband beschikbaar (artikel 233, zie hieronder).
(nr.231)

 Prijslijst

 

Rechthoek, in zwart, rood of oker, met zilver

Prachtig, strak sieraad van aluminium, met as in het middelste, zilveren rondje. Op één zijde van het rondje kan eventueel een vingerafdruk gelaserd worden (meerprijs). Verkrijgbaar in zwart, rood of oker. Voor het mooiste effect het artikel  aan een zwart silicone collier hangen.
(nr.232)

 Prijslijst

 

Armband

Robuste armband van zwart of bruin, soepel kalfsleer, met zwaar massief zilveren versiering. De as wordt tijdens het productieproces ingesloten. Er is ook een bijpassende ring beschikbaar (artikel 231).
(nr.233)

 Prijslijst

  • Edelsmid

    De edelsmeden van Tjalling Wolthuis maken de unieke collectie assieraden van DELA. Zij ontwerpen de sieraden en zorgen ook voor het nauwsluitende paswerk van sieraad en sluiting. Dit stelt de as van uw dierbare veilig.

    Lees meer

Benieuwd naar onze collectie?

040 262 49 00
In een aantal van onze vestigingen kunt u onze urnen en herinneringsvoorwerpen en
-sieraden op afspraak bekijken. Bel of mail ons om een afspraak te maken.

 

Tastbare herinneringen

tastbare herinneringen
Bekijk de prijslijst